Novogodišnji prijem u Zaječarskom upravnom okrugu

Načelnik Zaječarskog upravnog okruga Vladan Paunović priredio je danas tradicionalni Novogodišnji prijem za zvanice društvenog, javnog i kulturnog života sa područja našeg okruga

sl.8 rep Inspekcije sl.9 PU Zajecar

sl.6. lok sl.5. Eparhija timočka sl.3. Vojska Srbije

„Jako mi je drago što smo se i ove godine okupili da jedni drugima poželimo sreću, zdravlje i mnogo više posla u 2018. godini. Pred nama je godina koju čekamo sa mnogo više želja, nadanja, a nadamo se i boljem i kvalitetnijem životu,želimo bolju i stabilniju  državu“ – rekao je Paunović i dodao da ispred sebe imamo 365 dana velikih očekivanja, velikih izazova, izazova da pokažemo šta znamo, šta možemo i šta umemo da uradimo. Veruje da brojni izazovi ili neki od izazova i planova neće biti realizovani u narednih 365 dana, ali da će biti trasirane neke čvrste, utabane staze koje ćemo koristiti do ostvarenja  tih ciljeva.

sl.1. govor V.Paunović_20171222

Mi smo deo jedne celine, jedne vizije i naš je zadatak  da svako u svom domenu  uradi onaj deo koji zavisi od nas, kako bismo dali doprinos da perspektiva i vizija bude realnost.Preispitivanje šta je ko od nas uradio prethodnog dana, da li je to dobro samo za nas ili za sve naše sugrađane, za širu okolinu i da li je dobro za neku viziju boljeg života kome težimo.

sl.2. zvanice_20171222

Na samom kraju Novogodišnje zdravice Vladan Paunović je svima poželeo punao zdravlja i puno posla, da svako živi od svoga rada, da predstojeće novogodišnje praznike dočekaju u miru, slozi i okruženju svojih najmilijih.